background
logotype
image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8

Permanente live-timing

Het seizoen 2018 loopt helaas alweer op zijn eind. Natuurlijk kan er nog gereden worden op de baan als er nog een paar mooie dagen aankomen. Afgelopen weekend was het prachtig, en gelukkig hadden we dan ook nog een leuke inhaalwedstrijd op de zondag.

Tijdens de wedstrijd is al aan de daar aanwezige rijders te kennen gegeven dat er een mogelijkheid op ons pad is gekomen om een extra decoder aan te schaffen voor het timing systeem, waarmee het mogelijk wordt om permanent timing aan te hebben op het circuit. Het behoeft geen betoog dat dat een bijzonder fijne aanvulling zou zijn op onze faciliteiten. Omdat het om een bedrag gaat dat de vereniging moeilijk kan verantwoorden op dit moment, hebben we besloten dat vereniging een deel betaalt, en de rest gefinancierd gaat worden middels crowdfunding; wij vragen leden en eventueel niet-leden een vrijwillige bijdrage te doen.

Op deze manier hopen wij de middelen bij elkaar te krijgen om deze mooie toevoeging te kunnen doen aan onze baan. Lees de bijgevoegde voorwaarden goed door, doe een mooie bijdrage en laten we hopen dat we dan in het nieuwe seizoen kunnen genieten van live timing op ons mooie circuit!

Niet leden ontvangen bij een bijdrage van tenminste 10 euro als bonus een dag gratis trainen.

Neem contact met ons op via Facebook of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de details en voorwaarden.

2021  MBC de Sluis   Webdesign joomla templates