background
logotype
image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8

4 en 5 juni NK 1:8

Komend weekend vindt de tweede wedstrijd in het NK 1:8 plaats op ons circuit. Zowel op zaterdag als op zondag is de baan dan uitsluitend voor deze rijders toegankelijk. Ook op vrijdag verwachten we al aardig wat 1:8 rijders.
Onze vrijwilligers zullen de rijders, hun helpers en het publiek zowel op zaterdag als op zondag zo goed mogelijk voorzien van eten en drinken vanuit onze geïmproviseerde kantine; onze oude kantine is helaas niet meer voor ons beschikbaar, dus we gebruiken voorlopig onze opslagloods terwijl we uitkijken naar betere voorzieningen.
Let verder op dat de verkeerssituatie rondom de ingang naar het circuit gewijzigd is. Vanzelfsprekend is het circuit nog steeds bereikbaar, maar afhankelijk vanaf welke kant je komt, kan het zijn dat je even voorbij de ingang moet rijden en bij het eerstvolgende stoplicht een U-turn moet maken.
Tot slot zijn de weersvoorspellingen voor komend weekend voorlopig behoorlijk goed. Wij wensen iedereen dan ook een zeer gezellig en sportief evenement toe!
2019  MBC de Sluis   Webdesign joomla templates